Hvad NOMA har gjort for det nordiske køkken, har Gustu gjort for det latinamerikanske. Og det er langt fra tilfældigt, for manden med visionerne bag begge stjernerestauranter er den samme, danske Claus Meyer. I 2012 rejste Meyer til La Paz med ønsket om at skabe en kokkeskole for underprivilegerede unge og vække en gastronomisk stolthed for lokale bolivianske råvarer og deres muligheder. Intet mindre. 'A Taste of Sky' er en lækkerbisken af en film, der tager os med bag grydelapperne på Gustus skole og restaurant, som i 2016 blev kåret til Bolivias bedste. Vi følger de to kokkeelever, Kenzo og Maria Claudia, i køkkenet, på alligatorjagt og hos familierne hjemme i landsbyen og junglen, hvor roden til Gustus succes i mere end én forstand ligger. Og vi får Meyers egen version af både sin og Gustus historie, fortalt med en smittende entusiasme i en film, der elegant og personligt viser, hvordan fremtidsdrømme, idealisme, sund socio-økomisk fornuft og basal madglæde kan forenes i en enkelt servering.